För mycket jobb

Det är inte klokt vilken tid det tar. Tog nog i lite för mycket i ambitionen att fixa till precis allt som jag upptäkte förra säsongen. Nåväl, nu böörjar det i alla fall närma sig. Ett par dar till sen ska det nog vara klart med alla lagningar , fixar och tillskott till båtens finesser. Det ser i alla fall ut som om vår lilla grabbsegling ska kunna bli av som planerat. Jippiii.

Den enda bild jag kan lägga upp nu är ju på urriven elektronik och allmänt kaos och skitigt och hemskt.

Lite el och instrumentjobb kvar


Snart dags igen....

Det är ingen vacker syn, en båt under en pressenning. Men snart så bär det av igen. Tyvärr så är det ju en massa arbete att göra innan det roliga tar vid. Nåja lite roligt är det att fixa oxå. Kanske inte allt med tvätta, laga skador, putsa, vaxa, måla och sånt. Men lite ombyggnad och fix med ny plotter, VHF, motorupphängning etc., det är kul. Var smart nog att lämna in segel och trampolin för lagning i vintras, så är i alla fall det gjort. Båten var rätt fin när vi hämtade den förra året men vid en närmare betraktelse så hittade jag ändå en hel del som måste fixas till som kanske borde ha gjort för ett bra tag sedan, tyvärr.



Det blev ju ett par riktigt fina turer förra sommaren efter hemkomsten med ett par strandhak som hade platsat här. Jag var dock lite slö och orkade inte lägga upp det.



Tror nog att familjen uppskattade att få komma ut i skärgården...



Hoppas att jag får chansen att berätta om lite roliga (inte allt för dramatiska) äventyr i sommar.

//T

RSS 2.0